У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

VALEVSKAYA PALALA SHOW

11 грудня 2018, 19:00, вівторок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

VALEVSKAYA: «Налаштована запалити кожного!»
 
10 та 11 грудня 2018 року у МЦКіМ (Жовтневому палаці) відбудеться грандіозне PALALA SHOW співачки VALEVSKAYA.
 
Свою кар’єру виконавиця розпочала 22 роки тому, а у ролі професійної артистки VALEVSKAYA працює понад 15 років. Усеукраїнську популярність співачка отримала після перемоги у телевізійному проекті «Шанс» у далекому 2005-му, того ж року у Британії вона здобула премію UBN AWARD у номінації «Відкриття року». Ці дві події відкрили для неї двері у світ шоу-бізнесу. За довгі роки наполегливої праці VALEVSKAYA здобула десятки престижних нагород, але з-поміж усіх гучних премій сама вона виділяє найбільше ту, яка змушує її відчувати гордість за свою діяльність — відзнаку «Любов глядача». П’ять студійних альбомів, концерти і виступи на найбільших сценах світу, гастролі — VALEVSKAYA стала улюбленицею мільйонів людей, тож у ювілейному PALALA SHOW вона має намір продемонструвати усю свою майстерність і талант!
 
Неочікувані образи та екстравагантні костюми; світлове шоу, величезні світлодіодні екрани, яскраві спецефекти; абсолютно різні стилі хореографічних постановок та понад 100 талановитих виконавців, серед яких будуть переможці шоу талантів не тільки України, а й світу, забезпечать незабутні враження кожному глядачеві.
 
— За 15 років у мені відбулася глобальна трансформація: завдяки активній гастрольної діяльності та певним життєвим обставинам я стала дивитися на більшість речей зовсім інакше! І найголовніше — я знаю, для кого я творю та співаю! — коментує VALEVSKAYA. — PALALA SHOW побудовано навколо головної пісні в моєму репертуарі, моєї «візитівки». Саме слово «Палала» говорить багато про що: в мені природою закладено «палати» і «запалювати» публіку! Отже, ми налаштовані «запалити» кожного, хто прийде на наші концерти! Запрошую усіх від щирого серця!
 
PALALA SHOW пролунає зі сцени Жовтневого палацу найпопулярнішими хітами, а також ще невідомими, новими композиціями VALEVSKAYA. Співачка обіцяє продемонструвати улюблені пісні у зовсім новому баченні, а всім гостям концерту радить налаштуватись на танцювальний настрій!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

VALEVSKAYA PALALA SHOW відбудеться 11 грудня 2018, 19:00, вівторок в МЦКМ (Жовтневий Палац) . За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.