У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Привітання Миколая (16:00)

16 грудня 2018, 16:00, неділя
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Святий Миколай, або Микола Чудотворець вважається покровителем дітей. Цей добрий чарівник в ніч з 18 на 19 грудня, приходить в будинок, де є діти, і нагороджує їх за хорошу поведінку в році, що минає, тому всі діти кожного року дуже чекаю цю зустріч. Але до нас він прийде трошки раніше для того, щоб  привітати всіх!
 
16 грудня в Центрі культури та мистецтв   вас  будуть  зустрічати Миколай зі своїми помічниками з казки, які перед початком вистави будуть вітати всіх дітей та батьків зі святом. Вони з дітками поводять хороводи, розкажуть віршики , поспівають пісні та сфотографуться зі всіми бажаючими. А далі,Миколай запросить всіх  до зали – там на  вас чекатиме подарунок від Миколая - вистава за мотивами народної казки «Царівна-жаба». П’єса Ганни Цибань, пісні  Евгена Кулакова, фінальна пісня на музику Г. Гладкова.
 
   Залучаючи дітей до співтворчості, актори розігрують відомий сюжет про царських синів, які за допомогою  сагайдаків і стріл подружжя собі шукали. У старших синів – дружини, як дружини, а у молодшого – жаба. Та виявилося –  пощастило найменшому, але за щастя своє поборотися треба.
 
    Весела, жвава і дуже добра казка. Адже навіть Баба Яга і Кощій у ній не страшні, а «гламурні», ще й душевно співають. 
 
     На юних глядачів чекають веселі ігри і подорож у світ анімації. За допомогою новітніх проекційних технологій діти потраплять у казкову країну ілюзій і чарівних перетворень.
 
Тривалість вистави – 50 хв. Привітання Миколая за 30 хвилин до початку вистав. Чекаємо на вас! 
 
Вистава українською мовою.
Дітям до 5 років безкоштовно, але з дорослим, у якого має бути квиток на виставу.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Привітання Миколая (16:00) відбудеться 16 грудня 2018, 16:00, неділя в Центр культури та мистецтв. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.