У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Михайло Жванецький. Авторський вечір

19 жовтня 2018, 19:00, п’ятниця
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Авторський вечір Михайла Жванецького у Києві!
19 жовтня 2018 року у Жовтневому палаці, що у Києві, відбудеться авторський вечір улюбленого гумориста всіх часів Михайла Жванецького! Здається, що Михайло Жванецький був завжди і без перебільшень став символом цілої епохи. Бабусі пам’ятають його у віконечках чорно-білих телевізорів, люди середнього віку захоплювались ним на сторінках його книг та у перших ток-шоу новітнього часу, а для молоді — Жванецкій кумедний дідусь, змушував сміятися людей набагато раніше, ніж з’явився Камеді Клаб. Іншими словами, Михайло Жванецький — це легенда гумору, яку просто необхідно побачити на власні очі! Для цього необхідно купити квитки на концерт у Києві, замовити квитки з доставкою у зручне місце або придбати квитки онлайн. І тоді ви зможете просто захлинутися п’янким та свіжим як пиво на Привозі гумором. Ціна квитків 350–3590 грн
 
Гумор довжиною в життя
Михайло Жванецький народився в Одесі. Під час війни родина була евакуйована в Азію, проте потім повернулася у рідне місто. Саме тут майбутній гуморист зустрівся з людьми, які потім стали його персонажами, і почув ту мову, яку не можливо сплутати ні з чим. І навіть, той, хто не чув ім’я Жванецького, знає, що «вчора були маленькі, за три, а сьогодні — великі, але за п’ять».
 
Ще під час навчання Михайло Жванецький створив студентський театр мініатюр «Парнас-2», який став справжньою подією в житті міста. На вистави у Інституті інженерів морського флоту просто неможливо було потрапити! Після завершення інституту гуморист працює за спеціальністю і продовжує писати. Під час гастролей тодішніх зірок гумору в Одесі, він знайомиться з Аркадієм Райкіним. Той бере твори письменника у репертуар свого театру, а згодом — запрошує Жванецького на посаду завідуючого літературною частиною. За п’ять років Жванецький написав понад 300 мініатюр для інших артистів. Згодом він повертається в Одесу і починає виступати самостійно. Потім його знову запрошують на роботу до Москви У 1988 році Жванецький створює Московський театр мініатюр, яким керує і до нині.
 
Книги Михайла Жванецького:
 
Южное лето
В греческом зале
Моя Одесса
Одесские дачи
Женщины

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Михайло Жванецький. Авторський вечір відбудеться 19 жовтня 2018, 19:00, п’ятниця в МЦКМ (Жовтневий Палац) . За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.