У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Анне Вески "Позади крутой поворот" Юбилейный концерт!

Відміна заходу
минула подія

Про подію

Концерт Анне Вескі скасований. Повернення грошей за квитки буде здійснюватися протягом 10-12 днів (заявки приймаються до 19.10.2018).
 

 

Повернення фізичних квитків буде здійснюватися в касі за місцем придбання. Повернення електронних квитків буде здійснюватися на карту, з якої був придбаний квитки. Для цього просимо надіслати лист на пошту [email protected] з темою "Анне Вескі", в листі потрібно вказати номер вашого замовлення, номер карти для повернення коштів, ПІБ власника карти, заповнене в електронному вигляді заяву (наприклад, в MS Word) і скан-копію ідентифікаційного коду.
 

 

Анне Вескі «Кращі пісні». За участю Іво Бобул.

15 листопада 2018 року о 19:00 в Палаці Україна вперше на українській сцені виступить найвідоміша естонська співачка Анна Вескі! І подарунок для глядачів: запрошений гість – Іво Бобул!

Вечір, пронизаний музикою, сповнений улюбленими, такими милими серцю піснями у виконанні легендарних виконавців.

Анне Вескі - знаменита співачка з Естонії. Анне безперестанно заряджає глядача оптимізмом, в її піснях завжди можна почути радісні ноти, а її чарівний голос, легкий прибалтійський акцент виділяють її серед всіх артистів. Анне Вескі з тих виконавців, кого впізнають по голосу з першої ж ноти.

 На території Радянського Союзу Анне отримала широку популярність завдяки виконанню пісень «Королева розового сада», «Позади крутой поворот», «Радоваться жизни», «Возьми меня с собой», «По воле волн», «Межсезонье», «Листья желтые», «Продлись, счастье», «Песенка о капитане», «Улыбка на всех», «Ни о чем не жалейте», «Самба с Марадоной», «Белый букет на фоне моря», «Прости за любовь».

Анне Вескі в радянські роки була на вершині хіт-парадів по популярності. Її пісні лідирували в рейтингах, весь радянський союз був буквально закоханий в цю стильну співачку. З роками нічого не змінилося - Анні як і раніше бере участь в найпопулярніших телевізійних проектах, її пісні звучать на всіх фестивалю ретро-музики, майже кожен рік співачка випускає альбоми з новими піснями і ніколи не забуває про свої хіти. Що говорити, ця співачка - справжній кумир величезної кількості меломанів!

За 40 років творчої діяльності співачка об'їздила з гастролями весь світ. Глядачі люблять цю співачку і вже багато років дарують їй свою любов і визнання. А в Україні співачка виступатиме вперше! І ми точно дамо їй по-українськи гарячий прийом!

Також у концерті прийматиме участь Іво Бобул! Народний артист не лише за званням, а й за визнанням народу. Досвідчений музикант, вокаліст найвищого рівня, композитор, який не просто створює музику, але й живе нею. Багато пісень із його репертуару по праву визнані золотими хітами естради, адже важко знайти в Україні людину, яка б не чула «Душі криницю», «Місячне колесо», «Берег любові».

Максимального задоволення від концерту глядачам надасть таке поєднання естонської легкості й жіночності з українською силою та мужністю!

Придбати квиток на Анне Вески "Позади крутой поворот" Юбилейный концерт! можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Анне Вески "Позади крутой поворот" Юбилейный концерт! відбудеться 15 листопада 2018, 19:00, четвер в Національний палац мистецтв "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.