У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

T-Fest

11 червня 2021, 20:00, п’ятниця
Всі квитки продані
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 11 КВІТНЯ 2020 20:00 НА 11 ЧЕРВНЯ 2021 20:00
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
Билеты возврату не подлежат
Шановні глядачі! Звертаємо вашу увагу, що Кабінет Міністрів України вніс зміни до Постанови №1236 від 09.12.2020 року (підстава внесення змін Постанова КМУ №583 від 02.06.2021 року - https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesennya-zmin-do-postanovi-kabinetu-ministriv-ukrayini-vid-9-grudnya-2020-r-t20621)
 
Саме через ці зміни концерт T-Fest 11 червня нарешті відбудеться, та не буде перенесено. Ми відповідальноставимося до вашої безпеки. Проте згідно із запровадженими змінами, а саме умови наявності в усіх учасників та організаторів заходу негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більше як за 72 години до здійснення заходу, або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації. Тож обов’язковою умовою відвідування концерту є негативний результат тестування на COVID-19. Доступ глядачів на концерт буде відбуватись з урахуванням даних умов.
 
Тестування ви можете зробити в будь-якій лабораторії на території України, проте завдяки «Сінево» ми пропонуємо вам скористатись знижкою у розмірі 50% від вартості тестування.
 
Як отримати знижку:
 
• Перейдіть за посиланням https://www.synevo.ua/discount/referal/5288378
• Оформить замовлення 
• На вказаний у замовленні номер мобільного телефону надійде SMS з підтвердженням онлайн-замовлення. Саме це SMS покажіть у лабораторному відділенні під час здачі тесту.
Негативний результат тестування (друкований чи електронний), або документ про вакцинацію і квиток (друкований чи електронний) — ваше безпечне відвідування концерту. Ми рекомендуємо брати із собою електронні варіанти тестів та квитків. Зробити тест потрібно протягом 72 годин до заходу.
 
Якщо з певних причин ви не зможете зробити тест заздалегідь (що ми дуже радимо для вашого комфорту та безпеки), мобільна бригада «Сінево» за вашим SMS з підтвердженням онлайн-замовлення проведе цю процедуру перед подією в приміщенні Stereo Plaza. Результат ви отримаєте протягом 15-20 хвилин на вказаний e-mail та Viber. При цьому вам необхідно мати із собою документ, що підтверджує вашу особу (паспорт, водійські права або документи у застосунку «Дія»). Особам, що не досягли 16 років слід бути у супроводі дорослого. Зверніть увагу, що сплатити за тест на місці перед подією ви зможете виключно платіжною карткою, або в онлайні. 
 
У якому відділенні «Сінево» можна здати тест?
У будь-якому відділенні «Сінево» із переліку: www.synevo.ua/ua/covid-centers 
(крім відділень позначених «*»).
 
Для тестування - з собою слід обов’язково мати документ, що підтверджує особу (паспорт, водійські права або документи у застосунку «Дія»).Особам, що не досягли 16 років мають бути у супроводі дорослого.
 
В Stereo Plaza - законодавець стилю, молодий і талановитий репер T-Fest із сольним концертом!
 
Крутий український репер став особливо популярним з виходом роботи «Ламбада», записаної разом зі Скриптонітом. Гучний сингл був випущений лейблом Gazgolder і головним артистом там вказано саме наш український хлопець Кирило Незборецкій, тепер відомий як T-Fest. Співпраця з Gazgolder - саме по собі величезне досягнення. Багато майстрів речитативу лише мріють про такий, а Ті зміг буквально увірватися в життя Творчого Об'єднання відразу ж після випуску дебютного альбому «0372».
Одним з найяскравіших хітів T-Fest став трек «Улети». Число його завантажень і прослуховувань в мережі - просто зашкалює. Власне, «Улети» стала роботою, яка випустила в світ нового великого артиста, на концерти якого вже не так-то просто вирвати квиток. Тому поспішайте!
 
Харизматичний Ті не створює навколо себе скандалів і не говорить зайвого. Він просто робить те, що у нього найкрутіше виходить. І чим більше робить, тим швидше збільшується його фан-база. А ти вже в її складі?
 
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

T-Fest відбудеться 11 червня 2021, 20:00, п’ятниця в Stereo Plaza. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.