У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Damien Escobar

30 січня 2020, 20:00, четвер
Продаж припинено
минула подія

Про подію

DAMIEN ESCOBAR повертається в Україну!
30 січня столицю чекає незабутнє музичне шоу! Легендарний скрипаль Даміен Ескобар, зірка сучасної інструментальної музики з Нью-Йорка, знову вийде на сцену Freedom Hall. У новій програмі гості концерту почують версії хітів світових виконавців, що вже полюбилися українській публіці, таких, як Adele, Alicia Keys, Whitney Houston та Justin Timberlake в скрипковій обробці, а також нові авторські п’єси. Купити квитки на концерт Damien Escobar в Києві ви зможете за допомогою нашого сайту в режимі онлайн, а також в касах міста.
 
Тільки скрипка, нічого зайвого
Деякі музичні інструменти звучать в соло набагато ефектніше, ніж якби їх супроводжував цілий оркестр. Скрипка з її витонченістю і пронизливістю — один з таких. Саме за допомогою неї Даміен Ескобар підкорив серця української публіки в свій минулий візит в 2018 році. Молодий артист починав з кар’єри вуличного музиканта, а через деякий час брав участь в популярному американському ТБ-шоу «America’s Got Talent», де пройшов до фіналу і посів третє місце. Потім він дебютував в колективі «Nuttin 'But Stringz», виступивши на першій інавгурації Барака Обами, на одній сцені з такими легендами, як Beyoncé, Jon Bon Jovi, Shakira. Через 5 років вийшов його перший сольний альбом «Sensual Melodies», а незабаром за ним послідував «Boundless», за добу виявився в ТОП-10 Billboard Classical Crossover Charts і верхні рядки розділу R & B / Soul в iTunes.

 

 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Damien Escobar відбудеться 30 січня 2020, 20:00, четвер в Культурний центр Freedom Hall. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.