У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Комедія помилок"

20 вересня 2020, 19:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Уже восьмий рік поспіль неодмінної успіх серед глядачів має шекспірівська «Комедія помилок», поставлена заслуженим артистом України Андрієм Бакіровим. Недарма цей вистава отримав перше місце в номінації «кращий режисерський задум та втілення» на Міжнародному фестивалі «Золоті оплески Буковини» -2015 в Чернівцях і була удостоєна Гран-прі на Міжнародному фестивалі «Мельпомена Таврії» -2016 в Херсоні. З повними аншлагами цей енергійний, інтригуючий комедійний вистава пройшов на сценах багатьох театрів України та Білорусі.
 
Талановитому акторському ансамблю чудово вдається донести до глядача життєстверджуюче ренесансне звучання твору геніального драматурга, переконати, що той, хто власноруч, незважаючи на перешкоди, вибудовує своє щастя, обов'язково його отримає.
 
У виставі задіяні:
 
нар.арт.Укр. Валентин Судак,
засл.арт.Укр. Оксана Гребенюк,
засл.арт.Укр. Олександр Куковєров,
засл.арт.Укр. Наталія Максименко,
арт. Світлана Бойко
арт. Євген Бондар
арт.Едуард Брагіда
арт. Валентин Корінь
арт. Микола Лемешко
арт. Дмитро Літашов
арт. Ірина Лозовська
арт. Альберт Лукашов
арт. Ксенія Макієвська
арт. Сергій Носенок
арт. Наталія Пунтус
арт. Сергій Пунтус
арт. Олена Стаценко
арт. Ірина Юсухно.
У масових сценах – артисти драми та балету театру.
 
Художній керівник та головний режисер Чернігівського обласного академічного музично-драматичного театр ім. Т.Г. Шевченка – заслужений артист України Андрій Бакіров.
 
Відгуки глядачів:
 
У п’єсі «Комедія помилок» поєднана правда і саме життя. Завдяки гарній постановці та майстерній грі акторів сюжет вистави здається таким справжнім і сильним ... Весь сюжет п'єси побудовано на фарсовій основі. Актори поєднують гру з хореографічними постановками.Акторський склад поєднує молодість та мудрість. Динамічний сюжет постійно тримає увагу глядача. Окремої уваги заслуговують костюми,які поєднують дух епохи Шекспіра та сучасність. Серйозна тема у поєднанні з комедійними сценами принесла масу задоволень. По закінченню вистави,глядачі гучними оваціями віддячили акторам.БРАВО!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Вистава "Комедія помилок" відбудеться 20 вересня 2020, 19:00, неділя в Центр культури та мистецтв. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.