У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Мюзикл "Ти Особливий"

1 червня 2019, 12:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Мюзикл для всієї родини «Ти особливий» зачаровує Україну!
Всеукраїнський тур спеціально до Міжнародного Дня захисту дітей!
 
Команда творців популярних дитячих мюзиклів та Шоу пропонує дітям і батькам неймовірно захоплюючу, пізнавальну і розважальну виставу, з панорамним екраном та новітніми технологіями, в якій візьмуть участь понад 60 акторів на одній сцені! 
 
Автори мюзиклу, створеного за мотивами оповідань американського письменника Макса Лукадо, закликають кожну людину пізнати свою унікальність. Щасливими люди стають не завдяки своїм досягненням, накопиченим благам або похвалі інших людей. Справжнє відчуття щастя можна знайти лише у виконанні свого призначення, і в умінні будувати гармонійні відносини. Як дізнатися для чого ти народжений? Як бути собою, не ховаючись від інших?
 
Сюжет мюзиклу
Майстер створив місто прекрасних дерев'яних чоловічків, дав їм все необхідне і подарував музичні інструменти, щоб вони, збираючись разом дружним оркестром, могли грати чудові мелодії. 
Але, в боротьбі за верховенство, чоловічки забули про все: про оркестр, про інструменти, і навіть про самого Майстра. Тепер вони присвячують свій час суперечкам, хто ж з них найкращий. Вони навіть придумали «універсальний» спосіб: краще той, хто назбирає більше зірок, які вони самі ж і роздають один одному. Ну, а вже якщо у когось вийшло щось не так, то отримай Пляму! Так вони і живуть - роздають зірки і плями. А іноді, маскуючи свої промахи, вигадують нову моду, заради якої готові навіть пофарбувати власні носи зеленкою аби тільки стати Великим чоловічком! А є і такі, що очікують, коли все зміниться і оркестр знову заграє. Але чи станеться це?
 
Унікальність цього театрального проекту полягає в тому, що артистами, які виконують всі ролі, співають всі пісні і танцюють всі хореографічні номери, є тільки діти.
 
Мюзикл для всієї родини «Ти особливий» відбудеться у Києві 1 червня 2019 року на сцені Міжнародного центру культури та мистецтв (Жовтневий Палац). 
 
Це неймовірна подія, яку ваша родина запам’ятає надовго!
Обов’язково приходьте на мюзикл! І діти, і дорослі будуть у захваті!
 
Програма розрахована від 4-х до 104 років.
Тривалість — 1,5 години.
Малюкам до 4-х років вхід безкоштовний (у супроводі дорослого, без надання додаткового місця, дитина сидить на руках).
ТМ «Best4KidsWORLD» — це понад 800 вистав по всьому світу. Ми пропонуємо глядачам кращі дитячі Шоу в Україні та країнах Європи.
 
     

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Мюзикл "Ти Особливий" відбудеться 1 червня 2019, 12:00, субота в МЦКМ (Жовтневий Палац) . За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.