У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Косметика ворога"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Вистава"Косметика ворога" в Києві

За п`єсою Амелі Натомб;

Режисер-постановник:  Антон Меженін;

Художник-постановник:Юрій Єрмоленко;

Композитор:  Олександр Ходченко;

Продюссер: Олег Шпанчук;

В ролях:

Народний артист України  Остап Ступка

                                             Дмитро Ступка

 

     Він ввічливо піднімає капелюха: «Текстор Тексель, голандець». «Летючий голандець?» - пролітає в Вашій голові недоречний жарт. Цей Тексель вкрай нав`язливий тип – чіпляється до Вас з дурними розповідями, наприклад про те, що в дитинстві він куштував їжу для котів. Для чого Вам це знати?

     Ваш рейс переносять, невідомо скільки ще чекати літак, Ви дуже нервуєте, Ви дико роздратовані, злість починає переповнювати, та більш за все інше відчуваєте в собі неясну тривогу. Щось не так з цим…як його? «Текстор Тексель», - нагадує співрозмовник. Тут Ви розумієте, що справи кепські, бо вчасно не згадали: мовчання – золото. Тепер Вам нікуди від Текселя не подітися.

     Чи можна втекти від долі?  Чи можна відвернути неминуче?

Ми старанно латаємо діри власної душі, намаємось забути про відповідальність за наслідки скоєного, використовуємо косметику всього лишень задля зовнішнього лиску, обманюючи самого себе впусту.

     «Пекло – це інші», - стверджував в одноіменній п`єсі класик екзестенціалізму Жан-Поль Сартр.

     «Пекло – це ти сам», - доводить «Косметикою ворога»  бельгійська письменниця Амелі Натомб.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Вистава "Косметика ворога" відбудеться 11 березня 2018, 20:00, неділя в НМАУ им. П. Чайковского (Консерваторія). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.