У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Підпільний стендап XL. Christmas edition

23 грудня 2022, 18:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Пані та панове, леді та джентльмени! Запрошуємо Вас відвідати унікальну подію - "Підпільний Стендап XL. Christmas edition" у Жовтневому Палаці!
 
Ми чекаємо саме тебе і всіх повнолітніх членів твоєї родини, щоб страшенно посміятися! Крім найсміливішого матеріалу від кращих коміків Києва, ти станеш свідком справжньої комедійної імпровізації, коли комік вигадує жарти «тут і зараз», на теми, які напишеш ти!
 
Це справжній подарунок для поціновувачів нової української комедії. Це прекрасний початок для тих, хто ще не знайомий зі стендапом. Це просто неймовірний вечір, який продовжить твоє життя сміхом, у самому центрі Києва і ти просто не можеш його пропустити!
 
У цей вечір на сцені найсміливіші стендап коміки міста Києва:
 
Свят Загайкевич – засновник «Підпільного», автор жартів «які неможливо забути», актор у жанрі імпровізація.
Настя Зухвала – переможниця Стендап Фестивалю в Одесі 2019, учасниця шоу "Жіночий квартал", "Гуднайтклаб", комментаторка "Богиня шопінгу".
Василь Байдак – актор театру абсурду «Воробушек», учасник та переможець телешоу «Ліга Сміху», двічі переможець другого і четвертого незалежного всеукраїнського Stand Up фестивалю.
Антон Тимошенко – абсолютний переможець «Розсміши коміка», сценарист проекту «Телебачення Торонто» і ще безлічі популярних програм.
Анна Кочегура – переможець в номінації «best comedian female» незалежного стендап фестивалю.
 
*вхід для бійців ЗСУ та ТРО - безкоштовний (за попереднім записом)
 
*мова заходу - українська; організатор залишає за собою право вносити зміни у розстановку залу.
 
*у разі початку повітряної тривоги концерт буде зупинено, а усім гостям запропоновано пройти в укриття. по закінченню тривоги концерт буде продовжено. в залежночті від тривалості тривоги концерт може бути перенесено на іншу дату. якщо повітряна тривога розпочинається пізніше, аніж за годину від початку концерту, концерт може вважатися завершеним.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Підпільний стендап XL. Christmas edition відбудеться 23 грудня 2022, 18:00, п’ятниця в МЦКМ (Жовтневий Палац) . За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.