У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Роман Бондарчук. Stand Up Magic Show « Ілюзіоніст»

2 грудня 2017, 19:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

ВНИМАНИЕ! БРОНЬ НА ДАННОЕ МЕРОПРИЯТИЕ ДЕЙСТВИТЕЛЬНА ДЛЯ ВЫКУПА В КАССАХ В ТЕЧЕНИИ 48 ЧАСОВ С МОМЕНТА БРОНИРОВАНИЯ.

Stand Up Magic Show Романа Бондарчука. « Ілюзіоніст» Києві

Популярний Український ілюзіоніст RomanBondarchuk представляє "Stand Up Magic Show "Ілюзіоніст"!

Гаррі Гудіні, Девід Копперфільд, граф Каліостро - це імена всесвітньо відомих ілюзіоністів минулого. Зустрічайте зірку наших днів - повелителя фантомів і магістра ілюзіону RomanBondarchuk!

За численними проханнями глядачів, 2 грудня 2017 року на сцені Freedom Event Hall найпопулярніший ілюзіоніст України RomanBondarchuk покаже шоу-програму "Stand Up Magic Show "Ілюзіоніст" на біс. Не обійдеться і без сюрпризів. 

Хореографія, світлове шоу, висококласні трюки, сучасні постановки, ментальні експерименти і неперевершений гумор в стилі Stand Up!

Завдяки інтерактиву, глядачі повірять в чарівництво і є учасниками самого шоу. У програмі "Magic-Show Ілюзіоніст" ви побачите: зникнення людей, читання думок, небезпечні фокуси, романтичні міражі, левітація предметів, ексклюзивні трюки з картами, гарячі предмети і фокуси з грошима. А також, легендарний номер самого Гаррі Гудіні - "Звільнення з скрині"! Гучний номер "Російська Рулетка" і зачаровує постановка "Тіні", стануть самими неймовірними і напруженими виступами, які ви бачили в своєму житті! Роман пройде крізь сталевий лист, а випадкова глядачка буде літати. Тепер ще більше чудес і дивних номерів, що б вас здивувати.

За останній рік творчості, під час шоу RomanBondarchuk, пропав один трактор, повернуто 100 айфонів, подаровано понад 1000 троянд і вгадано більше 80-ти PIN-кодів від банківських карт.

Роман є володарем безлічі призів на міжнародних фестивалях і конкурсах. Його майстерність високо оцінили на престижних майданчиках України, Італії, Хорватії, Франції, ОАЕ, Катару, Кіпру та багатьох інших країн.

Багато зірок стали учасниками його номерів: Потап і Настя, Олійник, Тамерлан і Альона, Олександр Шовковський, Олена Шоптенко, Андрій Бідняків і навіть арабський шейх.

Режисер Шоу - Світлана Митрофанова..

Електронний квиток дозволяє купити квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і ви можете купити квиток за 1 хвилину прямо зараз. Для цього потрібно:

  • Вибрати місце на схемі залу або вибрати кількість вхідних квитків у фан зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Вибрати спосіб оплати і доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати квиток або показати з екрану телефону перед входом в зал.

У 2017 році багато цікавих концертів, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитися з афішею Києва

Подключайтесь до наших каналів:

Telegram, Facebook, Instagram

Шоу «Ілюзіоніст» відбудеться 2 грудня 2017 року в Freedom Hall за допомоги сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити квитки на цікавий для вас концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, сплативши їх найзручнішим для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка c доставкою.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Роман Бондарчук. Stand Up Magic Show « Ілюзіоніст» відбудеться 2 грудня 2017, 19:00, субота в Культурний центр Freedom Hall. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.