У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

«Мрійники» світловий сімейний HI-Tech спектакль

3 грудня 2017, 17:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Вистава "Мрійники" в Києві

На сцені НПМ «Україна» (малий зал) світловий сімейний спектакль "Мрійники" - це єдиний в Європі світловий спектакль в комп'ютерних костюмах. Зверне увагу і дітей і дорослих. По закінченню вистави - фото зі світловими героями на пам'ять.

На виставі ваша дитина дізнається, з яких деталей складається Механізм Мрії! Діти з головним героєм Звичайним Ніхто зберуть всі складові Механізму Мрії і відкриють секрет, в тому, що головне не талант, а дії кожен день по напрямку до Мрії, віра в себе і бажання нести користь іншим людям! На 2017 рік такі спектаклі можна відвідати тільки в Америці. Команда Ismenlight вже другий рік радує дорослих і дітей своїми світловими спектаклями в Києві, Одесі та в Кишиневі, Польщі. Ми, команда світлового шоу Ismenlight - справжні мрійники, і ми віримо, в те, що настала пора інноваційних вистав для всієї родини!

Всі види світлового шоу в одному спектаклі - кожен номер викликає масу захоплення у дітей і це абсолютно безпечно. Та, що танцює світлова непросто картина, неонові чоловічки, світлові звірі, неонове шоу мильних бульбашок!

Дітям до 6 років безкоштовно, але не рекомендуємо. Фото з неоновими героями безкоштовно.

    Електронний квиток дозволяє купити квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і ви можете купити квиток за 1 хвилину прямо зараз. Для цього потрібно:
  • Вибрати місце на схемі залу або вибрати кількість вхідних квитків у фан зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Вибрати спосіб оплати і доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати квиток або показати з екрану телефону перед входом в зал.

У 2017 році багато цікавих концертів, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитися з афішею Києва

Подключайтесь до наших каналів:

Telegram, Facebook, Instagram

Вистава «Мрійники» 3 грудня 2017 в Національному палаці мистецтв «Україна» (малий зал) за допомоги сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити квитки на цікавий для вас концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, сплативши їх найзручнішим для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка c доставкою

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

«Мрійники» світловий сімейний HI-Tech спектакль відбудеться 3 грудня 2017, 17:00, неділя в Малий зал НПМ "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.