У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Freedom Ballet. Танцювальна вистава "ШАФА"

4 березня 2024, 18:00, понеділок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

 
Ви любите підглядати? Що, якщо вам запропонують зазирнути в замкову щілину загадкової Шафи, яка зберігає чужі таємниці та особисті історії? А що, якщо раптом виявиться, що, підглядаючи за іншими, ви раптом побачили самого себе? Що ви відчуєте, якщо, спостерігаючи за тим, що відбувається, підглянете власні секрети, страхи, одкровення, спогади і мрії про нездійснене?
 
Одразу врахуйте: "Шафа - не те, чим вона здається...". Легендарному українському балету "Freedom" нещодавно виповнилося 20 років, і всю його біографію важко було б вмістити навіть у найбільшу з усіх існуючих книжок. Проте останнє десятиліття їхнього неймовірного творчого шляху вдалося помістити у... "Шафу"!
 
Саме слово "шафа" походить від німецького "shaffen" і означає "приводити до ладу". За своє життя "Freedom" створив і накопичив у своєму креативному арсеналі стільки важливих і цінних сценічних втілень, стільки вражаючих експериментів, стільки крос-жанрових постановок і номерів, що все це було просто необхідно систематизувати, зібрати, впорядкувати та зберегти в безпечному надійному місці.
 
"Шафа" стала квінтесенцією творчого світовідчуття балету "Freedom". Вам відкриють "Шафу", як "живий музей" дуже Особистих історій і конкретних людей. Є тільки ви, 14 танцюристів та їхні пронизливі історії. Персонажі на сцені залишаються самими собою, але градус їхньої чесності зашкалює. Обережно! Це провокує вас бути чесними у відповідь.
 
Мовою досконалої пластики тіла актори розмірковують про природу часу і простору, про розмиті обриси Любові та Пристрасті. Глядачеві залишається лише Відчувати... все інше відійде на другий план. Найкраще, що змогла зробити з нами "Шафа", - відкрити своє бездонне дзеркало, в яке глядач майже випадково зазирнув і побачив самого себе...
 
Тільки так і можна було змінити особистість, змінити світ... Тож відчиніть нашу "Шафу" і входьте! ... якщо не боїтеся свого відображення.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Freedom Ballet. Танцювальна вистава "ШАФА" відбудеться 4 березня 2024, 18:00, понеділок в МЦКМ (Жовтневий Палац) . За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.