У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Балет "Men in Motion"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Знаковий балетний проект "Men іn Motion" знову в Києві

22 та 23 квітня, в Національній опері України, представлять нову програму британського проекту "Men іn Motion".

Зірки світового балету виконають номери класичних та сучасних постановок, що демонструють розвиток чоловічого танцю від початку ХХ століття і до сьогоднішніх днів. Проект створив прем'єр Королівського балету Великобританії, киянин Іван Путров і присвятив його великим танцівникам минулого: Ніжинському, Нурієву, Баришнікову, Васильєву, Дауеллу.

Рік тому прем'єра "Men іn Motion" успішно відбулася в Києві - тоді повний зал Національної опери аплодував стоячи танцівникам з кращих труп світу. Цього разу склад проекту став ще сильнішим - до команди приєдналися прем'єр берлінського Штац балету Маріан Уолтер і молода зірка міланського Ла Скала - Тимофій Андріяшенко.

У постановці також візьмуть участь: Вадим Мунтагіров (Королівський балет, Лондон), Даніел Проіетто (Норвезький національний балет, Осло), Джованні Прінчіч (Голландський Національний балет, Амстердам) і Наталя Лазебнікова (Прима-балерина Національної опери України, Київ).

Вийде на сцену і засновник "Men іn Motion", Іван Путров.

"Після першого виступу в Києві я отримав величезний заряд натхнення, - зауважив Іван Путров. Моя мрія здійснилася: повний зал захопленої публіки! Тому вже в квітні ми покажемо постановку з новими балетними творами та київськими дебютами європейських зірок".

У програмі вечора: "Afterlight" Рассела Маліфанта, що отримав світове визнання і нагороду Лоуренса Олів'є як найкраща постановка, "Нарцис" Касьяна Голейзовського, "Лакримоза" Гуала Панді та па-де-де з "Proust ou les intermittences du coeur" Ролана Петі.

Нагадаємо, прем'єра "Men іn Motion" відбулася в знаменитому лондонському театрі Sadler's Wells. Після цього постановка мала приголомшливий успіх у Великобританії та багатьох країнах світу.

"Men іn Motion" відбудеться від патронатом міністра культури України Євгена Ніщука.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Балет "Men in Motion" відбудеться 23 квітня 2017, 19:00, неділя в Національна опера України ім Т.Г. Шевченка. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.