У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Фильм "Страсти Христовы"

16 квітня 2017, 16:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Кінотеатр «Кінопанорама» та ГО Центр підтримки молоді та творчої ініціативи
«Наука, техніка і культура», представляють проект - кіноклуб Блоу АП.


Серйозне кіно потрібно дивитися усвідомлено, розуміючи природу символів, знаків і образів. Саме з цієї науково пізнавальною та просвітницькою метою і створений наш кіноклуб. Показуючи кіношедеври, перевірені часом, що увійшли в класику світового кіно, запрошуючи експертів з різних областей мистецтва, організатори кіноклубу демонструють історію світового кінематографа, його досягнення, взаємозв'язок образів і кінотекстів, вплив на наступні кінороботи.
Після показу – дискусія за участю постійного ведучого кіноклубу Олександра Гусєва (кінокритик, член НСК України, член ФІПРЕССІ), постійної ведучої Катерини Макаревич (журналіст журналу Фокус, філософ) та медійного гостя

До великого дня Воскресіння Христова.

«СТРАСТІ ХРИСТОВИ» (США, 2004)


Режисер: Мел Гібсон, у ролях: Джеймс Кевізел, Майя Моргенштерн, Хрісто Живков, Франческо Де Віто, Моніка Белуччі

Номінації на премію Оскар

Історія останніх 12-ти годин життя Ісуса Христа та його розп`яття

16 квітня о 16-00.

Придбати квиток на Фильм "Страсти Христовы" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Фильм "Страсти Христовы" відбудеться 16 квітня 2017, 16:00, неділя в Кінопанорама (Великий зал). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.