У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Шоу "Che Malambo"

11 листопада 2017, 19:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

ВПЕРШЕ  В УКРАЇНІ!!!
НОВЕ ДИНАМІЧНЕ ШОУ!!!


CheMalambo - суто чоловічий танцювальний колектив, який вражає своєю неймовірно пристрасною, потужною енергетикою мільйони глядачів по всьому світу. Колектив, який дивує та надихає своїми запальними танцями і музикою.
Malambo-танець доволі складний. Це динамічна суміш відточеної віртуозної техніки ніг, ритмічного степу, барабанних ритмів та пісень. Стиль танцю зародився приблизно у 17 столітті в пампасах (плоскогір’є  Латинської Америки) зі змагальних дуелей аргентинських пастухів Гаучо, які випробовували свою силу, спритність та витривалість. В найближчі часи до цього ще додалось те, що на сьогодні відрізніє його поміж інших - zapeteo – швидкі, чіткі рухи ніг, які натхненні ритмом коней у галопі. Malambo також включає в себе традиційну гру на Аргентинських барабанах bombos та обертові boleadoras – метальна зброя, виготовоена з переплетених шнурів з камінням на кінцях.

Проект Che Malambo був створений на основі традицій Гаучо і зараз підкорює глядачів по всьому світу своїм новим динамічним шоу, створеним французьким режисером та хореографом Жілем Брінас

Відомий танцюрист і хореограф Жіль Брінас, виступав з багатьма престижними компаніями в Європі, включаючи Балет де l'Opéra де Ліон, і балет ХХ століття (Моріс Бежар). В Парижі Брінас вперше дізнався про Маламбо, досліджуючи традиційні танці. Незабаром він потрапив під його чари і вирушив в Аргентину щоб детальніше вивчити традиції гаучо. Натхненний пристрастю танцю і танцюристів, Брінас  створив Che Malambo, щоб поширювати цю потужну, пристрасну і переконливу форму танцю у всьому світі.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Шоу "Che Malambo" відбудеться 11 листопада 2017, 19:00, субота в МЦКМ (Жовтневий Палац) . За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.