У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

EVANESCENCE

20 вересня 2019, 20:00, п’ятниця
Всі квитки продані
минула подія

Про подію

До Києва повертаються легендарні Evanescence з новим альбомом!
 
Вони — одна з головних готик-рок гуртів нульових. Їх кліпи постійно крутилися в ротації українських та зарубіжних каналів. Їх пісні слухали маленькі хлопчики і дівчатка, які зараз працюють на серйозних роботах або обзавелися сім’ями.
 
Хочете знати, наскільки вони популярні? Крикніть в натовпі людей на вулиці: «WAKE ME UP». І кілька людей вам точно скажуть у відповідь: «WAKE ME UP INSIDE». Це Evanescence і вони приїжджають до Києва дати великий сольний концерт.
 
Дата — 20 вересня, місце — Stereo Plaza.
 
У Києві Evanescence представлять альбом Syntesis. Це улюблені всіма композиції, тільки в новій обробці, зіграні з повним симфонічним оркестром.
 
«Я звикла мріяти по-крупному. Ідея з’явилася з однієї лише думки: „Як круто буде зробити нові версії пісень з оркестром і електронними елементами“. Все перетворилося на великий сніговий ком досить швидко, завдяки нашому досвіду, а також професіоналам, які підтримали цю ідею», — розповідає Емі Лі, фронтвумен Evanescence.
 
Лі додала, що їй було надзвичайно приємно знову попрацювати над тими треками, які вже начебто пройшли перевірку часом: «Ці композиції давно живуть своїм життям. Я отримала абсолютно новий досвід, згадуючи, як я працювала над ними, коли мені було 20 років і зараз, коли мені виповнилося вже 35».
 
Syntesis вражає своїм розмахом. Пісні, які до цього вважалися гучними і емоційними, отримали нові сили. З ними вони стали звучати ще голосніше і емоційніше в кілька разів. Як відзначають в гурті, альбом став хорошим прикладом того, як прокачати минуле і показати чіткі перспективи на майбутнє.
 
Syntesis, як і попередні релізи Evanescence, які розійшлися тиражем в 25 мільйонів, став успішним. Він потрапив в топ-10 Billboard і в топ-30 британського чарту. У цьому році гурт вирушить на світові гастролі, де пісні будуть зіграні в нових версіях. Києву дуже пощастило опинитися в щільному графіку Evanescence.

 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

EVANESCENCE відбудеться 20 вересня 2019, 20:00, п’ятниця в Stereo Plaza. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.