У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Наталка Полтавка

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Цілком закономірним для Національного театру ім. Івана Франка - Першої сцени України є звернення до творчості ІВАНА ПЕТРОВИЧА КОТЛЯРЕВСЬКОГО /1769-1838/ - засновника професійного українського театру, родоначальника української літератури, драматургії.

Сьогоднішнє прочитання франківцями класичного твору "НАТАЛКА ПОЛТАВКА" має на меті, передусім, просвітницьку та естетичну місію.

Театр намагається через яскраву гру, музику, сценічну театральну метафору прилучити молоде покоління до кращих зразків національної спадщини.

Мабуть саме тому в авторів вистави на чолі з режисером Олександром Ануровим (у 2002р. здійснив постановку вистави "Буквар Миру" Г.Сковороди - також спільний проект театру з банком "Надра") виникла ідея співпраці з однією із знакових для української сучасної культури постатей - лідером групи "ВВ" - Олегом Скрипкою, який в даному проекті виступив як композитор, адаптатор відомих мелодій Миколи Лисенка, тим самим наблизивши образну мову вистави до сучасного глядача.

Неординарний музичний ряд вистави спровокував фантазію сценографа Андрія Александровича-Дочевського, художника по костюмах Людмилу Нагорну, балетмейстерів Ірину Задаянну та Наталію Осипенко створити у сучасних ритмах вишукане театральне дійство.

У визначенні жанру вистави є словосполучення "Музично-драматичне", що протягом багатьох десятиліть є пріоритетним визначенням українського театру.

І тут театр ім. Франка виступає продовжувачем славних традицій театру корифеїв, які не знали фонограм, записів музики...

У виставі звучатимуть живі голоси у супроводі оркестру театру.

І найголовніше є те, що в новій виставі поруч із досвідченими акторами Ларисою Руснак, Петром Панчуком, Тарасом Жирком, Володимир Ніколаєнко має можливість більш повно виявити себе молоде покоління франківців: Тетяна Міхіна, Наталія Ярошенко, Павло Піскун, Дмитро Чернов, Олександр Форманчук.

Придбати квиток на Наталка Полтавка можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Наталка Полтавка відбудеться 4 листопада 2012, 19:00, неділя в Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.