У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Афродизіак

25 січня 2019, 19:00, п’ятниця
Відміна заходу
минула подія

Про подію

Ірма Вітовська, Віталій Ванца, Михайло Бондаренко та DИКИЙ ТЕАТР презентують новий формат українського театру: видовищного і шокуючого.

Театр в цирку. Театр в новому просторі. Театр, якого ви ще не бачили.

Молодий священик веде розслідування справи 30-річної давнини, коли таємничо почали зникати незаймані юнаки і юнки, яких згодом знаходили жорстоко вбитими. Щоб знайти відповіді у цій загадкової історії, він має відшукати свідків і повернутися у сповнений розпусти, жаху і крові Париж у переддень революції.

Детектив-трилер часів Французької революції про людину, що хотіла змінити світ, а натомість занурила його у темряву. Видовищний і шокуючий театр. Спецефекти, захоплюючі трюки, ілюзіоністи та акробати, оригінальна музика, модерновий балет, унікальні декорації, світлове шоу і найкращі актори з усієї країни – в одному проекті.

Актори з Театру Франка, Молодого театру, Дикого театру, театру Золоті ворота, театру ДАХ, театру на Лівому березі, ТЮГУ, Львівського, Івано-Франківського і Рівненського театрів - на одній сцені.

У виставі беруть участь: Дмитро Суржиков, Олексій Вертинський, Микола Береза, Олександр Ярема, Тетяна Міхіна, Ярослав Гуревич, Олег Прімогенов, Валерій Легін, Роман Ясіновський, Дмитро Усов, Іван Бліндар, Ігор Ніколаєв, Андрій Кронглевський, Катерина Башкіна, Катерина Вишнева, Максим Максимюк, Тетяна Лавська, Олег Цьона, Олексій Доричевський, Дмитро Олійник, Андрій Лелюх, Наталка Кобізька, Василь Бендас, Оксана Борбат, Володимир Кравчук, Оксана Козакевич та ін.

У виставі задіяні циркові артисти та балет.

Тварини у проекті принципово не задіяні.

Вистава за п’єсою сучасного українського автора Віктора Понізова, що спеціально написана для проекту.

Режисер - майстер епатажу та театрального трешу Максим Голенко.

Режисер з пластики - найпотужніший хореограф сучасного українського театру Олексій Скляренко.

Художник Олеся Головач

Композитор Дмитро Данов

Асистент по акторам Любов Скірко

PR Ярослава Кравченко

Продюсери: Ірма Вітовська, Віталій Ванца, Михайло Бондаренко

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Афродизіак відбудеться 25 січня 2019, 19:00, п’ятниця в Національний цирк України. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.