У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Варшавська мелодія-2"

13 лютого 2021, 19:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Театральна фантазія Ігоря Афанасьєва за п'єсою Леоніда Зоріна
"Варшавська мелодія 2"
 
Яскравий і оригінальний вистава є продовженням захоплюючої історії, описаної в «Варшавської мелодії». Леоніду Зорину вдалося створити чуттєву і душевну постановку, де головна героїня Геля є втіленням кращих жіночих якостей. Варто відзначити, що Ада Роговцева незмінно виконувала роль Гелі протягом більше двадцяти років, багато разів радуючи глядачів Київського театру імені Лесі Українки. Це була не просто популярна постановка, яка користується приголомшуючим попитом. Вона стала справжнім знаковою подією для багатьох поколінь в культурно-соціальному житті країни.
 
Легендарний вистава знову йде на сценах багатьох театрів завдяки тому, що драматург Ігор Афанасьєв продовжив його життя. Всіма улюблена історія набула нові повороти, а головних героїв чекають несподівані зустрічі і події.
Глядачі стануть свідками зачаровує акторської гри і прекрасної драматургії, що дозволить донести всю гаму емоцій і переживань до серця кожного. Постановка майстерно поєднує в собі уривки зі старої п'єси, які переплітаються з новими епізодами, написаними режисером Ігорем Афанасьєвим.
 
Любов Гелі, польської співачки, і Віктора, російського винороба була зруйнована указом Сталіна 1947 року. Життя і кар'єра забрали Гелю в Америку, звідки вона приїжджає в «перебудовану» Москву 1987 року. Зустріч з незнайомцем, який нагадав їй Віктора, змушує знову пережити щасливі і трагічні миті її молодості.
 
ГЕЛЯ в 1987 році Народна артистка СРСР. Народна артистка України АДА РОГОВЦЕВА
ГЕЛЯ в 1947 году-КАТЕРИНА СТЕПАНКОВА
ВІКТОР-заслужений артист А Р Крим Ахтем Сеітаблаєв
ЖЕНЯ - Заслужений артист України Володимир Задніпровський
ДИРИГЕНТ - Народний артист України Анатолій Ященко

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Вистава "Варшавська мелодія-2" відбудеться 13 лютого 2021, 19:00, субота в МЦКМ (Жовтневий Палац) . За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.