У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Два анекдоти на вечерю"

16 вересня 2020, 19:00, середа
Продаж припинено
минула подія

Про подію

«Два анекдоти на вечерю» вистава за п'єсами А.П.Чехова "Ведмідь" & "Пропозиція"
 
Спектакль за п'єсами Антона Чехова «Ведмідь» і «Пропозиція» - це дві абсолютно різні історії про кожного з нас, хто хоча б раз в житті закохувався. Приголомшливий букет артистів змусить нас переживати разом з ними всі події, що і вірити в нашу співучасть в цих амурних історіях. Каскадерські трюки, стрілянина, поцілунки, обійми - не залишать Вас байдужими до того, що відбувається на сцені і в зал! А ще вистава навчить Вас вірити в безумовність коханих та близьких для Вас людей. В цей прекрасний вечір Ви опинитеся в світі земних хмар і купідонів, адже шлюби укладаються на небесах!
 
"Ведмідь" - історія неймовірна! Коли поміщик Григорій Степанович Смирнов, який приїхав забрати борг у вдови Олени Іванівни Попової, не отримує бажаного, він має намір влаштувати скандал, готовий окупувати її будинок, діставати господиню усіма розумними і нерозумними способамі. І раптом - посеред нескінченного спору чоловіки і жінки, виникає та сама іскра. Кохання. Додайте до цього сміховинно-острохарактерного слугу, незвичайне пластичне рішення - і уявіть, яким чином закінчиться ця неймовірна подія! "Пропозиція". Сюжет цієї п'єси - простий, як і все геніальні жарти Чехова. Сім'я Чубукова (батько і дочка) давно є сусідами з поміщиком Ломова. І, зрозуміло, всі троє, замислюються про "об'єднання капіталів", та тільки Ломов зі своєю підозрілістю, можна навіть сказати параноєю, ніяк не наважувався зробити пропозицію Наталії Степанівні. Але - чи то вік підійшов, чи то "зірки зійшлися", того ранку Ломов прибуває в село до Чубукова у фраку ... Так-так, по брудній сільській дорозі, в лакових черевиках і білій краватці. По секрету повідомивши батькові майбутньої нареченої про свої наміри і заручившись його згодою, Ломов залишається один на один з Наталею. Але замість того, щоб зробити пропозицію - і почати, нарешті, сімейне життя, Ломов затіває земельні спори з господинею. Так що ж все-таки вийде з цієї непримиренної парочки? Чи почнеться сімейне щастя? ...
 
Іскрометний, тонкий і зворушливий вистава. Абсолютно несхожі історії, об'єднані дотепним рішенням і талантом видатних артистів театру і кіно.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Вистава "Два анекдоти на вечерю" відбудеться 16 вересня 2020, 19:00, середа в Будинок офіцерів. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.