У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Тренінг з Джорданом Белфортом "Прямолінійна система переконання"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Вперше в Україні, Реальний вовк з Волл-стріт — Джордан Белфорт.
Прямолінійна система переконань, Правило 4 секунд і «Продай мені ручку» — методи, винайдені Белфортом, стали аксіомою ефективних продажів.
 
10 червня, у національному палаці мистецтв «Україна», Джордан Белфорт проведе авторський одноденний тренінг з продажів, який відомий у всьому світі.
 
Для того щоб успішно продати продукт, ідею, що-небудь — потрібно продати себе. У 23 роки він уже володів власним бізнесом по доставці м’яса і морепродуктів на Лонг-Айленді в Нью-Йорку. У 25 він оголосив про своє банкрутство в силу браку освіти і усвідомив, що вчитися — те, що потрібно робити все життя. Зараз йому 52, він мільйонер і знає, як допомогти іншим досягти успіху в бізнесі дотримуючись етичності.
 
«Приведіть мені молодих, голодних і дурних, і я дуже швидко зроблю їх багатими», — і це не просто слова. Вже більше 5 мільйонів чоловік прослухали тренінг по його методиці. Белфорт є консультантом понад 50 великих світових компаній, чиї кейси доводять — його методи працюють! Успішне мислення по Белфорту, 5 ключів впливу, 10 базових навичок мови і тіла, нівелювання заперечень у продажах і перетворення «холодних» дзвінків в гарячі продажі. Все це — за один день!
 
Одноденний тренінг-інтенсив розрахований на менеджерів старшої ланки, топ-менеджерів, керівників відділів великих компаній, власників бізнесу, людей, яким цікаво як особистісний розвиток, так і бренду, людей, які вміють і люблять відпочивати, знають ціну грошам, незалежних, схильних до експериментів в бізнесі в контексті креативу та інновацій.
 
Пам’ятайте: люди не купують, людям продають. І ви можете збільшити ефективність своєї справи на 120%!

Придбати квиток на Тренінг з Джорданом Белфортом "Прямолінійна система переконання" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Тренінг з Джорданом Белфортом "Прямолінійна система переконання" відбудеться 10 червня 2016, 09:00, п’ятниця в Національний палац мистецтв "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.