У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Великодній концерт

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Надзвичайний вечір для справжніх поціновувачів класичної та духовної музики «Великодній концерт» 5 травня на сцені Будинку художника.
 
В програмі «Великоднього концерту» прозвучить музика Великого Посту і Пасхи Христової - духовні твори Петра Чайковського, Павла Чеснокова, Сергія Рахманінова, Миколи Леонтовича, Кирила Стеценка, Георгія Свірідова, Георгіуса Бардоса, Мирослава Скорика у виконанні Народної академічної хорової капели ім.Павла Чубинського і світлі Великодні композиції Вольфганга Амадея Моцарта та Георга Фрідріха Генделя у спільному виконанні хорової капели та симфонічного оркестру «Академія». 
 
Диригенти: 
 - народний артист України Олександр Зюзькін; 
 - заслужений діяч мистецтв України Йосип Франц. 
 
Солісти: 
 - заслужена артистка України Олена Шиналь (сопрано); 
 - лауреати міжнародних конкурсів Алла Пригара (мецо-сопрано); 
 - Сергій Шаповал (тенор), Андрій Кошман (баритон); 
 - Олег Чорнощоков (бас).
 
Народна академічна хорова капела ім.Павла Чубинського за роки свого існування колектив здобулв міцну професійну репутацію і накопичив надзвичайно цінний досвід гастрольних виступів в різних країнах світу. Україна, Росія, Білорусія, Литва, Естонія, Польща, Фінляндія, Болгарія, Боснія та Герцеговина, Італія, Німеччина, Греція, Австрія, Швеція, Данія, Південна Корея, Сполучені Штати Америки... Хорова капела стала володарем Бронзової медалі V Всесвітньої хорової Олімпіади (м.Грац, Австрія, 2008), почесним учасником І Всесвітнього Гран-Прі хорової музики (Південна Корея, 2009), переможцем та володарем «Золотого диплому» в номінації «Духовна музика» І Американського міжнародного хорового конкурсу в місті Сент-Луїс (США, 2010). В 2012 році хорова капела стала володарем Срібної медалі VII Всесвітньої хорової олімпіади (м.Цинциннаті, США), в 2013 році - володарем Срібної медалі І Європейського хорового чемпіонату (м.Грац, Австрія). В 2011 та 2015 роках колектив, спільно з благодійною організацією «Допомога Південної Сконе Україні», здійснив гастрольну поїздку містами Королівств Швеції та Данії. Надзвичайно багатий репертуар Народної академічної хорової капели ім.П.Чубинського об’єднує різноманітні музичні жанри і стильові напрямки хорового мистецтва: музика епохи Відродження, українська, російська і західноєвропейська класика. 

Придбати квиток на Великодній концерт можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Великодній концерт відбудеться 5 травня 2016, 19:00, четвер в Театр "Особистості" (Центральний будинок художника). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.