У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новини

У групі "Звірі" змінився склад музикантів

У групі "Звірі" змінився склад музикантів

26 липня 2016

Зміна складу в групах це, в принципі, нормальне явище. Контракти з найманими музикантами переукладаються як мінімум раз в три роки. І цілком можливо, що новина збіглася з терміном нового договору. І, як ми дізналися, рішення ще не було остаточним.


Але, ось прийшли свіжі новини. Після нетривалої відпустки "Звірі" відновлять свій гастрольний графік концертом на фестивалі ДонФест в Ростові на Дону, який відбудеться 27 серпня. Саме в цей день Рома Звір вийде на сцену з новими музикантами: на басу Кирило Афонін, Герман Осипов - гітара, за барабанами Валентин Тарасов, за клавішами і раніше В'ячеслав Зарубов.

"Нових учасників для групи я разом зі своєю командою знайшов досить швидко, ми провели кастинг, де отслушал кілька десятків різних музикантів. Так співпало, що хлопців ми затвердили напередодні моєї відпустки, тому у них достатньо часу, щоб відрепетирувати нову програму і всі наші" бойовики "- розповідає Рома Звір. -" Нові музиканти - це професійні артисти, за спиною у яких величезний стаж роботи на сцені. Тому я абсолютно впевнений, що глядачі візьмуть їх як рідних ".

Гастрольний графік групи буде постійно оновлюватися, зараз вже відомо, що з концертами музиканти приїдуть в Батумі, Улан-Батор, Владивосток, Казань, Київ, а в грудні належить велике шоу в Санкт-Петербурзі.