У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новини

MOZGI ПІДНЯЛИ КОНЦЕРТНИЙ ЗАЛ НА ФЕСТИВАЛІ "MADE IN UKRAINA"

MOZGI ПІДНЯЛИ КОНЦЕРТНИЙ ЗАЛ НА ФЕСТИВАЛІ "MADE IN UKRAINA"

26 липня 2016

Артисти продюсерського центру "MOZGI Entertainment" стали хедлайнерами масштабного свята, організованого "Студією" Квартал 95 "" в Латвії.

Український фестиваль відкрився 21 липня великим концертом на Ратушній площі в Ризі, в якому взяли участь групи Время и Стекло і Mozgi. Останні проводили день гучної afterparty-вечіркою в компанії команди "Повітовий місто". Музика брутального проекту запалила всіх гостей, не втримався і шоумен Євген Кошовий, заспівавши з артистами хіт "Бармен" з нового альбому.

У другий день фестивалю Mozgi підкорили концертний майданчик "Дзінатрі", піднявши весь зал життєствердним гімном "Любов". Після такого яскравого старту кожна наступна пісня зривала гучні оплески глядачів. Запальні пісні Время и Стекло прозвучали як на офіційній частині концерту, так і під час afterparty.

До слова, вечірка пройшла з аншлагом - гості до ранку танцювали під ритмічні пісні групи в супроводі балету "Flow Masters", а співачка Оля Полякова підтримувала артистів протягом усього виступу.

Підсумки фестивалю "Студія" Квартал 95 "" та артисти "MOZGI Entertainment" підвели на прес-конференції. Організатори та учасники свята зізналися, що здивовані такому теплому прийому і з радістю повернуться в наступному році. "Made In Ukraina" проводиться в Латвії перший рік і вже став знаковим заходом для всієї України.