У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новини

Бумбокс и Pianoбой поддержали кампанию Unicef «Imagine»

Бумбокс и Pianoбой поддержали кампанию Unicef «Imagine»

23 липня 2015
Андрей Хлывнюк («Бумбокс») и Дмитрий Шуров (Pianoбой) подписали Меморандум о взаимопонимании с Детским Фондом ООН (ЮНИСЕФ) в Украине и присоединились к всемирной кампании #IMAGINE в поддержку равных прав для всех детей.
 
В рамках этой кампании музыканты запишут свою версию знаменитой песни Джона Леннона «Imagine» и посвятят ее детям Украины.
 
«Варто сказати, що мрії збуваються. Ми з Дмитром Шуровим будемо співати пісню Джона Леннона — “Imagine”. “Imagine”. Джона Леннона. Йоко Оно і Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) запропонували виконати цю пісню музикантам в усьому світі і я гордий, що ми зможемо приєднатися до цієї ініціативи», — отметил Андрей Хлывнюк, фронтмен группы «Бумбокс».
 
«Це дуже особлива можливість, яка випадає раз на життя. В дитинстві я мріяв бути Джоном Ленноном, якщо б звісно співав у групі The Beatles. Зараз я співаю в гурті Pianoбой, але маю шанс ненадовго стати Джоном, заспівавши разом з Андрієм чудову пісню “Imagine”. Ми намагатимемося зануритися в атмосферу тодішнього Джона. Вся його сольна робота до цього — конфліктні пісні, в яких він сварив Пола, своє важке дитинство, політиків. Альбом “Imagine” навпаки, це любов у чистому вигляді, дві хвилини любові. “Imagine” — дуже особлива пісня і заспівати її — справа честі. Ви тільки уявіть”, — признался Дмитрий Шуров, фронтмен команды Pianoбой.
 
«Під час конфліктів, в тому числі в Україні, діти найбільше потребують допомоги, миру, а також підтримки і турботи. Надзвичайно важливо у будь-який можливий спосіб нагадувати людям про проблеми дітей та мобілізувати зусилля спільноти, щоб допомогти дітям. Сподіваємося на вдале партнерство, і що ця пісня надихне інших артистів та усіх охочих українців заспівати та уявити кращий світ для дітей України», — сказала Джованна Барберис, Глава Представительства ЮНИСЕФ в Украине.
 
Цель кампании #IMAGINE — привлечь внимание к проблеме ограничения прав детей во всем мире.
 
Напомним, на сайте Интернет-Билет Вы можете приобрести билеты на предстоящие концерты группы Бумбокс в Одессе 23 июля и в Харькове 20 ноября