У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Scorpions. Crazy World Tour

12 листопада 2019, 19:00, вівторок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

12 листопада 2019 року у Палаці Спорту в Києві відбудеться концерт легендарного рок-гурту Scorpions, який завітає в Україну під час свого турне Crazy World Tour. Незважаючи на півстолітній ювілей, який відзначили Скорпи, це не заважає їм залишатися на хвилі популярності та дарувати свою потужну енергію багатомільйонній армії фанатів в усьому світі. Начувайтеся, до Києва їдуть тони сучасного музичного обладнання, купа драйву та наших найулюбленіших хітів! Давайте качнемо це місто разом з улюбленим гуртом!
 
Концерт Crazy World Tour
Реліз альбому Crazy World відбувся у 1991, тоді тільки розвалився Радянський Союз та закінчилася холодна війна. З того часу минуло вже майже 30 років, проте Клаус Майне вважає, що у світі до тепер відбувається безліч божевільних речей. Саме тому черговий світовий тур проходить під такою назвою.
 
І це буде справжнє божевілля, адже Scorpions здатні своєю музикою звести з розуму будь-кого. За свою історію гурт відіграв понад 5 тисяч концертів у80-ти країнах світу та продав понад 100 мільйонів дисків.
 
  

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Scorpions. Crazy World Tour відбудеться 12 листопада 2019, 19:00, вівторок в Палац спорту. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.