У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Сергій Притула. Гумор-шоу «Вар'яти»

24 травня 2017, 19:00, середа
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Перше україномовне гумор-шоу «Вар’яти» з’явилося у Тернополі в травні 2010-го року. Сергій Притула зібрав під своє крило кращих україномовних гумористів країни і за 6,5 років перетворив «Вар’яти-шоу» з невеликого гумористичного проекту, відомого виключно на західній Україні, на одного з флагманів сучасного українського гумору і очевидного лідера по гастрольних графіках серед гумористичних проектів! Колектив «вар’ятів» знаходиться у «вічному турі» - щороку більше сотні концертів по всій Україні та за її межами!

У столиці «Вар’яти» вперше з’явились у травні 2015-го року в рамках святкування свого 5-річчя і одразу ж зібрали аншлаг! Київській публіці припав до смаку стиль «вар’ятів» і одного концерту в Міжнародному центрі культури та митецтв (колишній «Жовтневий палац») вже було мало і тому проводилось по 2 захода в день.

Цікавим є і той факт, що усіх цих успіхів «Вар’яти» досягли не маючи телевізійної версії свого шоу. Тож зараз, коли така з’явилась, до концерту очікується підвищений інтерес з боку тих, хто раніше ніколи не перетинався з їх творчістю!
Чекаємо на зустріч!!!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Сергій Притула. Гумор-шоу «Вар'яти» відбудеться 24 травня 2017, 19:00, середа в МЦКМ (Жовтневий Палац) . За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.