У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Шaravaraband

5 березня 2015, 19:30, четвер
Продаж припинено
минула подія

Про подію

05 березня 2015 року на сцені Центрального будинку офіцерів, великий подарунок від оркестру «Шaravaraband»!
 
1-й в Україні народний хіт-оркестр Шaravaraband представляє:
 
Вперше в Україні!
 
Хіт-парад українських пісень та мелодій в стилях:
 
ethno jazz
pop rock
disco
funk
blues
r n b
rap
 
Цього вечора на сцені Будинку Офіцерів буде справді феєричне дійство. Одна тільки поява їх на сцені здатна викликати шквал аплодисментів. Молоді, запальні, в креативних дизайнерських шароварах і з незгасаючими посмішками, вони зачаровують з першого погляду. А далі починається магія… Звуки прадавніх інструментів переплітаються з шаленими ритмами та сучасними гармоніями і час немов зупиняється, а ти опиняєшся в полоні шаленого драйву, що його випромінюють кращі з кращих майстрів своєї справи - музиканти-віртуози оркестру Шaravaraband.
 
Вже вдруге, після дебютного Новорічного концерту, оркестр Шaravaraband запрошує своїх шанувальників на справжнє свято української музики. В ексклюзивних композиціях та неперевершених аранжуваннях  фронтмена оркестру,  джазового скрипаля Святослава Кондратьєва прозвучать найкращі пісні та мелодії України. Здивує та зачарує оксамитовим звучанням прадавньої української кобзи чарівна ведуча та солістка оркестру Людмила Шорошева.
 
Спеціальні гості програми - американська та українська співачка і композитор, учасниця четвертого сезону талант-шоу «Голос країни» (команда Святослава Вакарчука) - Брія Блессінг, американка з українською душею, її голос порівнюють із голосом незрівняної Квітки Цісик. Любомир Згурський - талановитий український півак, його голосом захоплювались в Італії та він повернувся в Україну. 
 
Для меломанів  буде нагода придбати перший альбом української інструментальної музики в стилі  ethnojazz.
 
Це буде справжня весна - непередбачувана та стрімка, пробуджуюча та прекрасна!
Зустрічай її разом з друзями та Шaravaraband!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Шaravaraband відбудеться 5 березня 2015, 19:30, четвер в Будинок офіцерів. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.