У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Ювілейний концерт Анатолія Матвійчука «На полустанку любові»

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Творчість Анатолія Матвійчука давно вже стала надбанням сучасної української культури. Співак, поет, композитор, він написав за десятки років близько 500 пісень для себе і для своїх колег артистів.

1996 року у Анатолія Матвійчука вперше виникла ідея проведення театралізованої шоу-програми, яка б повністю складалася з його пісень, віршів і авторського художнього сценарію.

Незабаром з’явилася і назва — «Полустанок Любові». Символічне місце, невеличка залізнична станція, котрої немає на жодній карті, і яка існує лише в нашій свідомості, як найкраще місце на землі, де живуть наші спогади і мрії, думки і надії. І взявши квиток на концерт, ви немов би берете квиток на поїзд, що привозить вас у це омріяне місце, наповнене піснями і віршами однієї людини.

Час від часу тут, на «Полустанку Любові» збираються колеги Анатолія Матвійчука — співаки, поети, композитори, які виконують його твори.

Так склалося, що творча співдружність єднає митця з великим колом його колег, а його пісні в їхньому репертуарі стали символічними і знаковими. Варто згадати хоча б «Кленову баладу» Оксани Білозір чи «Красиву жінку незаміжню» Алли Кудлай, «Мелодія для двох сердець» Світлани та Віталія Білоножків або пісню «Моя рідня» квартету «Гетьман». А ще є чимало яскравих і неповторних пісень Матвійчука, які виконують його колеги, заслужені і народні артисти України Алла Попова, Жанна Боднарук, Віктор Павлік, Ігор Юрковський, гурт «Аква віта» та багато інших. А ще додайте сюди твори у виконанні самого Анатолія — «Два птахи», «Сивий музикант», «Зніми фотограф нас», «А вогонь горить», «У нас сьогодні свято», «НЛО», які і сьогодні на слуху у багатьох! Спеціально для нинішнього, ювілейного «Полустанку Любові» Анатолій Матвійчук і його колеги-артисти підготували кілька цікавих прем’єр, які вперше прозвучать в Палаці «Україна».

А ще в ролі веселого і енергійно начальника «Полустанку Любові» ви побачите і почуєте чудового Анатолія Гнатюка, народного артиста України.

Режисерами «Полустанку любові» в різні часи були Ігор Талалаєвський і Василь Вовкун, Любов Матвійчук і Світлана Деркач.

Нинішнє дійство обіцяє бути насиченим і яскравим — на ньому також виступатимуть спеціальні гості із Чехії, Ізраїлю та США, які мають в репертуарі твори Маестро.

Щиро запрошуємо вас на «Полустанок Любові» Анатолія Матвійчука, де панує творчість і хороший піднесений настрій.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Ювілейний концерт Анатолія Матвійчука «На полустанку любові» відбудеться 20 вересня 2018, 19:00, четвер в Національний палац мистецтв "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.