У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Тарас Штонда та Чоловіча хорова капела ім. Л. Ревуцького

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Народний артист України Тарас Штонда та Мунiципальна академічна чоловіча хорова капела ім. Л.Ревуцького запрошують на концерт «Слова твої, Великий Кобзарю, у серці піснею лунають». 5 вересня 2014 року на сцені Центрального Будинку Художника.
 
Тарас Борисович Штонда - український оперний співак, бас. Народний артист України.
Соліст Національної опери України ім. Т. Шевченка, Маріїнського та Большого театрів. Багато виступає в кантатно-ораторіальному й камерному репертуарі. Виконує українську класичну й сучасну музику. Гастролює у Франції, Іспанії, Угорщині, Швейцарії, Голландії, Данії, Бразилії, Югославії, Італії, Польщі, Німеччині.
 
Лауреат міжнародних конкурсів: ім. М. І. Глінки (м. Алма-Ата), Хуліана Гаярре (м. Памплона), Франсиско Виньяса (м. Барселона), Марії Каллас (м. Афіни), Івана Паторжинского (м. Луганськ), Івана Алчевского (м. Харків), Бюль-Бюля (м. Баку), Георгія Свиридова (м. Курськ).
 
Муніципальна академічна чоловіча хорова капела ім. Л.Ревуцького є колективом українського духовного, музичного і культурного відродження. Хор розшукує і виконує незаслужено забуту українську хорову музику: колядки, щедрівки, історичні, козацькі, чумацькі, рекрутські, стрілецькі, повстанські та інші народні пісні, старовинні канти, розспіви Києво-Печерської Лаври, твори багатьох українських композиторів.
 
Колектив концертує у багатьох країнах світу Болгарії, Польщі, Бельгії, Німеччині, Голландії, Іспанії, Португалії, Франції, Ізраїлі, Італії, Великобританії, є постійним учасником вітчизняних та міжнародних хорових фестивалів та конкурсів. В тому числі у травні 2010 року колектив посів І-е місце в категорії професійних хорів на ХХІХ Міжнародному Фестивалі Церковної Музики «Хайнувка 2010» (Польща).
 
У виконанні Народного артиста України Тараса Штонди та Мунiципальної академічної чоловічої хорової капели ім. Л.Ревуцького прозвучать невмирущі твори на вірші Тараса Шевченка: «Думи мої…», «Садок вишневий коло хати», «Така її доля», «Зоре моя вечірняя, «Бандуристе, орле сизий», «Реве та стогне Дніпр широкий», «Заповіт» та багато інших.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Тарас Штонда та Чоловіча хорова капела ім. Л. Ревуцького відбудеться 5 вересня 2014, 19:00, п’ятниця в Театр "Особистості" (Центральний будинок художника). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.