У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Національний Балет Грузії «СУХІШВІЛІ»

Перенесення заходу
минула подія

Про подію

Дорогі Українці! Заплановані на 2022 рік 33 Концерти Національного Балету Грузії СУХІШВІЛІ в Україні обовязково відбудуться! Будемо бемежно вдячні, якщо Ви збережете  Ваші Квитки на знак наближення Перемоги України та нашої неодмінної зустрічі. 23 Лютого 2022 року колектив Балету прибув у Луцьк, щоб розпочати Великий Всеукраїнський Тур, та подальші події змусили нас повернутися у Грузію, таким чином з початком війни Балет евакуювали з території України.
 
Нажаль, ми не вперше змушені змінити дати наших Концертів в Україні, але як і раніше, ми їх  обовязково проведемо і побачимося з Українським Глядачем як тільки це стане можливим, а саме з настанням мирного часу. Коли відбудуються та запрацюють Театри та Концертні майданчики, коли Ви та Ваші Родини будуть у безпеці, а ми зоможемо розділити з Вами радість Перемоги. Ми порінформуємо Вас про нові дати Концертів тут на сайті, а також на наших сторінках у facebook та в Instagram.
 
Разом з Вами ми віримо у Перемогу України та зробимо все від нас залежне для відновлення її Культурного життя! До зустрічі на Концертах! Все буде Україна!
 
Національний балет Грузії «СУХІШВІЛІ».
 
Їх виступи подивилися понад 90 мільйонів Глядачів. Кожен рік на них чекають у різних країнах Світу.
 
Їх називають: УРАГАНОМ НА СЦЕНІ, ЧАРУЮЧИМ ВИДОВИЩЕМ, УНІКАЛЬНИМ ФЕНОМЕНОМ, ВОСЬМИМ ДИВОМ СВІТУ! ТАК ВМІЮТЬ ТІЛЬКИ ВОНИ! Заряджайтесь силою ПОЗИТИВУ! Даруйте РАДІСТЬ!
 
100 Танцюристів та 2500 Костюмів. Дивовижний Оркестр та унікальні інструменти.
 
Вони впливають на світову моду, про них знімають фільми та пишуть книжки. ЇХ ТАНЕЦЬ КИДАЄ ВИКЛИК ЗАКОНАМ ГРАВІТАЦІЇ! ЦЕ СВЯТО Ви запам`ятаєте НАЗАВЖДИ!
 
  
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Національний Балет Грузії «СУХІШВІЛІ» відбудеться 8 березня 2022, 19:30, вівторок в Національний палац мистецтв "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.