У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

«Дизель Шоу». Концерт на підтримку ЗСУ

20 серпня 2023, 17:30, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

 

18-20 серпня 2023 року у Жовтневому палаці відбудеться концерт “Дизель Шоу” у Києві. Найпопулярніше та найулюбленіше гумористичне шоу країни підготувало для своїх шанувальників сюрприз до Дня Незалежності України. Три концерти поспіль артисти “Дизель Шоу” будут смішити та веселити вас так, як ніколи раніше.
 
Гумор завжди залишається надпотужною зброєю, і наші важки часи - не виключення. Довірте свій настрій справжнім майстрам! Концерт на підтримку ЗСУ. “Дизель Шоу” вміє жартувати на актуальні теми. Разом із перевіреною командою на сцені з'являться зіркові друзі колективу: Лілія Ребрик, Віталіна Біблів, Назар Задніпровський, Олександр Ярема, Кіра Подольська та інші.
 
В Жовтневому палаці діє бомбосховище, де в разі повітряної тривоги можна перечекати ймовірну небезпеку, а потім, звісно, повернутися до концерту. Традиційно частину коштів від продажу квитків буде передано до БО “Дизель Фонд”, який регулярно допомагає українським захисникам і прифронтовим містам. 
 
Актори “Дизель Шоу”:
 
Єгор Крутоголов
 
Вікторія Булітко 
 
Олександр Бережок
 
Яна Глущенко 
 
Євген Сморігін
 
Юлія Мотрук
 
Євген Гашенко
 
Дмитро Танкович

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

«Дизель Шоу». Концерт на підтримку ЗСУ відбудеться 20 серпня 2023, 17:30, неділя в МЦКМ (Жовтневий Палац) . За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.